Přeskočit na obsah

Chladný vítr nadcházejícího zimního období dá jemné ženské pokožce velmi zabrat. Ochránit ji můžete posílenou vnější péčí. Podpořit její zdraví a krásu je ale zapotřebí i zevnitř. Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout je samozřejmě kvalitní spánek, pravidelný pohyb a zdravá strava. Právě tu si můžete zpestřit nápojem Masterpiece Simony Krainové – unikátním kolagenovým drinkem, který zpomaluje stárnutí pleti a je prospěšný pro zdraví.

Z vlastní zkušenosti vím, že vnější péče nestačí. O tělo musíte pečovat i zevnitř, abyste zastavili nebo zpomalili stárnutí pleti a vyhladili vrásky. Masterpiece je přesně ten produkt, který vám v tom pomůže,“ potvrzuje modelka Simona Krainová. Masterpiece by Simona je 30denní kůra, během které si ideálně každý den dopřejete jednu dávku s touto blahodárnou směsí. Jedná se o kombinaci hydrolyzovaného rybího kolagenu typu I, hydrolyzovaného i vysoce vstřebatelného přírodního kolagenu typu II, kyselinu hyaluronovou, zinek, jód, vitamin C, biotin a vitamin B3.

Tento elixír nabitý účinnými látkami si můžete vychutnat v podobě lahodných ovocných drinků v kavárně Mondieu, která se nachází v obchodním centru Westfield Chodov. Vybírat můžete až ze čtyř limonád, banánovo mangové Beauty Smoothie, lehké ovocné Sexy Dream, malinovo ostružinové Fruity & Health Lemonade a z broskvové Pink Lemonade. Zkrátka, čeká vás delikátní zážitek!




reklama

reklama